Chiuvete de bucatarie si accesorii

Cu suprafețele lor mari, curate și cu o abordare inovatoare a utilizării spațiului, chiuvetele Alveus se potrivesc perfect cu cele mai recente idei de mobilier și arhitecturale. Ele sunt făcute pentru bucatarii, astfel incat  designul lor remarcabil si calitatile functionale depășesc standardele existente în multe feluri.

Soluțiile atent proiectate vor spori eficienta in pregătirea alimentelor și a lucrului in  bucătărie. Chiuvetele ALVEUS sunt fabricate din materiale moderne de calitate superioară, care asigură întreținerea usoara fiind totodata ecologice.

Chiuvete de Bucatarie

CHIUVETE DE BUCATARIE

Chiuvete de bucătărie ALVEUS sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu cele mai recente idei legate de  mobilier și  de arhitectura, cu suprafețe mari și curate și abordări inovative pentru utilizarea spațiului.

 

BATERII PENTRU CHIUVETE DE BUCATARIE

Tehnologie avansata și mai multe forme potrivite atât in bucătăriile tradiționale, cât și in cele moderne. Versiunile diferite de montaj, utilizare, forme si culori oferă o mulțime de combinații.

SIFOANE  PENTRU CHIUVETE DE BUCATARIE

Gândite  prin construcție, sistemele de scurgere Alveus asigură o curățare și întreținere ușoară, siguranta si  mai mult spațiu în dulapul de sub chiuveta.
 

CHIUVETA  CU PLITA

Concepute pentru utilizarea in bucatarii de dimensiuni reduse din studiouri sau case de vacanta. Ele se  deosebesc  prin organizarea functionala a elementelor de incalzit  incorporate intr-o  chiuveta din inox eleganta.

 

SISTEME DE SEPARARE A GUNOIULUI MENAJER

Proiectate pentru indepartarea in cel mai simplu mod a resturilor menajere de pe blatul de bucatarie. Separa gunoiul si ai grija de mediu.

 
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se