Recipiente gastronom

Recipientele ALVEUS Gastronorm sunt fabricate pentru a satisface cele mai exigente cereri în bucătăriile profesionale. Marca Alveus ofera produse inovatoare  și de înaltă calitate, o notă de gust deosebit în fiecare bucătărie și usureaza  efortul depus pentru a îndeplini sarcinile de gătit tradiționale.
Recipiente Gastronom
 

Materiale si dimensiuni

Recipientele Alveus Gastronom sunt unele din cele mai rezistente de pe piata, fiind fabricate din otel inoxidabil premium CrNi 18/10 de 1 mm grosime.     
Caracteristici recipiente Gastronom
 

Caracteristici

Recipientele Alveus Gastronom sunt fabricate pentru cei mai exigenti utilizatori in industria de catering si hoteliera. Materiale durabile din inalta calitate impreuna cu conceptul modular asigura buna functionare si cu succes din bucatarie in toate etapele prepararii hranei.

 
Recipienti din otel inoxidabil

Recipienti din otel inoxidabil

Recipientele Alveus Gastronom sunt unele din cele mai rezistente de pe piata, fiind fabricate din otel inoxidabil premium CrNi 18/10 de 1 mm grosime.Recipiente gastronom din policarbonat

Recipiente gastronom din policarbonat

Recipientele din policarbonat Gastronorm permit o eficientă și ușurinta in stocarea, procesarea și distribuția produselor alimentare.

 

 

recipiente termoizolante

Recipiente termoizolante sunt concepute pentru a fi utilizate în catering profesional, indiferent dacă produsele alimentare sunt  calde sau reci dar trebuie să fie transportate.  Cu o capacitate excelenta de izolare, rezistente la șocuri și care pot fi stivuite, acestea mențin cele mai înalte standarde de igienă și îndeplinesc standardele europene.

 

 
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se