Despre noi

Despre noiALVEUS este unul dintre cei mai mari și mai experimentati producatori europeni de chiuvete de bucatarie si echipamente de bucatarie aferente. Infiintata in 1954, acesta a furnizat multe milioane de chiuvete de bucătărie, baterii de bucătărie, recipiente gastronorm si accesorii. Compania are o poziție de lider de piață în multe țări europene și a fost recunoscuta pentru calitatea, consecventa si designul elegant al produselor sale.

Combinația de funcționalități superioare "germane", susținuta de garantia pe viata, precum și influența puternică a designului italian pentru produsele inovative, face ca  ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piață. Gama sa BOUTIQUE de chiuvete de bucatarie este o colectie de produse unice și special, adaptate pentru specialistii in bucătărie.


ALVEUS aparține grupului de firme Kovinoplastika Loz. Kovinoplastika Loz este o societate pe acțiuni care are interese și know-how în industria metalelor și materialelor plastice. Domeniile sale principale de activitate sunt chiuvete de bucătărie, feronerie pentru uși și ferestre, precum și scule pentru industria auto și altele. Clienții și partenerii săi strategici includ BMW, Gorenje, Rational, Renault, Bosch și PSA Peugeot Citroen. Compania deține certificate de calitate și de mediu, cum ar fi ISO9001, ISO14001 și ISO TS16949.

 

 

INformatii generalE


Nume Companie:   KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Metal and Plastics industries d.o.o.
     
Sediu:   Kovinoplastika Lož d.d.
Cesta 19. oktobra 57, Lož
1386, Stari trg pri Ložu
     
Consiliului:   Borut Flander
    Davor Jukić
     
     
Infiintata in:   1954
     
Telefon:   00386 (0)1 70 95 100
Fax:   00386 (0)1 70 58 466
     
www:   www.kovinoplastika.si
www.alveus.si
     
Numar de inregistrare:   5041058
Cod fiscal.:   SI43197507
Cont Bancar.:   29000-0001844693 / UNIKREDIT d.d.


Prin satisfacerea nevoilor clientilor nostri pentru produse de inalta calitate, functionale si cu un pret moderat, feronerie pentru cladiri, chiuvete de bucatarie Alveus, scule si alte produse din din linia actuala sau viitoare de productie cautam cresterea afacerii noastre, asiguram  stabilitate angajatilor si  sporim valoarea companiei in beneficiul actionarilor.
 
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se