Protecția datelor personale

Noi respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și toate datele private sunt tratate cu maximă confidențialitate și cu mare grijă. La accesarea acestui site, identificare și datele conexe (inclusiv adresa IP, data, ora, paginile accesate) sunt stocate pe serverul nostru. Aceste date sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice interne și este anonima. Ele ne ajută pentru a adapta informațiile de pe site-ul nostru la nevoile specifice ale clienților noștri. Datele nu sunt furnizate catre o terță parte.

Datele primite de noi prin înregistrare sunt folosite în mod confidențial și nu sunt furnizate unei terțe părți. Informațiile personale (cum ar fi numele sau adresa de e-mail) pe care le primim atunci când ne contactați prin e-mail, sunt utilizate exclusiv pentru corespondență, în scopul de a vă oferi informațiile solicitate. Noi nu vom vinde, comercializa sau închiria informațiile unei terțe părți. Vă rugăm să rețineți că este imposibil să se garanteze că datele transmise prin internet nu vor fi citite sau modificate de către persoane neautorizate. În cazul în care aveți orice întrebări suplimentare cu privire la aceste aspecte va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.


note Legale

În timp ce noi facem tot posibilul pentru a ne asigura că toate informațiile de pe acest site sunt corecte și actualizate, este imposibil să garantam ca aceasta va fi întotdeauna. Nu putem accepta responsabilitatea pentru orice informație care ar putea fi depășita, poate contine erori sau omisiuni. Informațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații actualizate. Nu putem accepta nici o responsabilitate sau răspundere pentru funcționarea necorespunzătoare și / sau disponibilitatea acestui site sau pentru dependența de orice persoană cu privire la conținutul site-ului. În cazul în care aveți orice întrebări suplimentare cu privire la aceste aspecte va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.


Drepturi de Autor

© Alveus Romania are  toate drepturile rezervate. Dacă nu se specifică altfel, toate materialele de pe acest site sunt protejate de copyright și nu pot fi utilizate decât în conformitate cu orice alt aviz de proprietate prevăzut cu materialul în cauză. Materialul de pe acest site nu poate fi descărcat sau copiat fără permisiunea scrisă de la proprietarul drepturilor de autor în cauză. Toate numele de mărci și mărcile comerciale sunt deținute de proprietarii respectivi. În cazul în care aveți orice întrebări suplimentare cu privire la aceste aspecte va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 
Spletne strani na domeni alveus.si uporabljajo piškotke za svoje delovanje in analizo.
Izberite ali sprejmete ali zavrnete uporabo piškotkov:
Ne strinjam se